Kurser - Stockholm

poledance

för alla

Vi lägger stort fokus på korrekt teknik och på dig som individ. Våra instruktörer är utbildade och har bred kompetens inom träning, fysiologi och anatomi.

Bra att veta innan kursstart

Du bokar ditt kursdeltagande online och betalning sker vid kursstart på plats via klarna, kort eller swish.
Alla anmälningar till kurser är bindande. Avbokningar senare än 14 dagar innan kursstart debiteras med fullt pris.
Sjukintyg krävs vid frysning av pågående kurs och gäller från mottaget sjukintyg via mejl.
Vid frågor om betalningar/avgifter kontakta info@sweetlifepole.se .

Nivå 1

Poledance-kurs för nybörjare. Du lär dig olika grepp och grundläggande snurrar. Vi börjar även med klättring och gör några enkla benlås. Inga förkunskaper krävs! Kursen pågår i 8 veckor / 60min per lektion.

1900 SEK

Nivå 2

För dig som vill lära dig fler snurrar och göra basic inverts. Avslutad nivå 1 krävs för att kunna delta. Kursen pågår i 8 veckor / 60min per lektion.

1900 SEK

Nivå 3

En kurs för dig som känner sig bekväm med att göra basic inverts, inside och outside leghangs. Kursen pågår i 8 veckor / 75min per lektion.

2100 SEK

Nivå 4

För dig som känner dig bekväm med aerial inverts och orkar göra flera kombinationer av tricks på stången. Kursen pågår i 8 veckor / 75min per lektion.

2100 SEK

Nivå 4+5

För dig som känner dig bekväm med aerial inverts och orkar göra flera kombinationer av tricks på stången. Kursen pågår i 8 veckor / 75min per lektion.

2100 SEK

Nivå 5

Avslutad nivå 4 krävs för att kunna gå kursen. Stadiga inverts på stången och shouldermount krävs för att kunna gå nivå 5 (8x 75min).

2100 SEK

nivå 2-4

Kurs för dig som är osäker på vilken nivå du ligger på. Här anpassar vi tricksen individuellt. Kursen pågår i 8 veckor / 75min per lektion.  Kunskapskrav:Nivå 2

2100 SEK

Powerpole

Power Pole är en dynamisk klass som tar fram trickstern i dig. Fokus ligger på styrka, trick och övergångar och vi jobbar med bland annat handsprings, shoulder mounts, planks, power spins, inverts och olika klättringar (8x 75min).

2100 SEK

Basic Heels

Nyfiken på att testa att dansa pole i heels? Då är denna kurs perfekt för dig! Du kommer att lära dig grunderna i heels och dansa till en enklare koreografi. Du behöver inga förkunskaper för att delta men en dansvana är att föredra (8x 60min).

1900 SEK

High Heels

En kurs för dig som vill träna poledance i klackar. I denna kurs tränar vi på klackteknik och jobbar med att få en snygg flow av rörelser i en koreografi. Kursen pågår i 8 veckor / 75min per lektion.

2100 SEK

Chairdance (open level)

Välkommen till chairdance kurs där vi skapar vackra linjer, snygga poser, tränar styrka och kroppskontroll. Med en stol som redskap kommer vi jobba med olika kombinationer och koreografi.

1900 SEK

Pole Choreo

Pole Choreo är en dansklass där du lär dig en koreografi med stången i centrum. Vi jobbar med trickkombinationer, floorwork och övergångar för att hitta flow i dansen. Den här klassen är för dig som vill utvecklas som dansare och lära dig använda dina kunskaper på stången på nya kreativa sätt (8x 75min).

2100 SEK

Tricks & Kombos

En kurs för dig som vill träna mera på avancerade tricks och att kunna sätta ihop olika tricks till kombinationer. Förkunskaper: Aerial inverts, leghangs, shouldermount och cupid (8x 75min)

2100 SEK

Flexibility

Kursen pågår i 8 veckor / 75min per lektion.

2100 SEK

Spinny Flow

En klass med fokus på flows och kombinationer på spinny (roterande stång).Vi jobbar dels med basövningar/conditioning för högre nivåer, såsom inverts, leg hangs och shoulder mounts. Förkunskaper: Stabil aerial invert, leghangs och grunder i spinny (8x 75min).

2100 SEK

Teen Pole

Teen Pole är klassen för dig som är mellan 12-15 år och som gillar dans och akrobatik. Vi jobbar med snurrar och kombinationer på stången och bygger upp uthålligheten och styrkan. På klassen kommer du att få lära dig olika tricks, bli bekväm med att hänga upp och ned och att utföra en enklare koreografi (8x 60min).

1700 SEK

Mamma & Baby Pole

Dags att komma igång med träningen efter förlossningen? Nu har du möjligheten att träna tillsammans med din bäbis hos oss. Passets fokus ligger på inre magmuskler och bäckenbottenmuskler, men såklart lär vi oss lite grunder i poledance också (8x60min)

1700 SEK

Hoop

Kursen pågår i 8 veckor / 60min per lektion.

1900 SEK

Bra att veta inför kursstart

Träningen sker barfota eller med strumpor (poledance). Skor är bra att ha om ni kör twerk!

Knäskydd behövs på twerk, floorwork och highheels kurser.

Medtag vattenflaska och liten handduk.

Ingen hudlotion på händer, armar eller ben (man tappar lätt greppet).

Leggings eller benvärmare för minskad friktion mot stång vid snurrar.

Hotpants eller kalsonger för klättring och trix på stången.

Inga smycken som tex ringar och armband då detta skadar stången.

Ni är inte försäkrade via Sweet life Pole utan ni bör ha en egen försäkring

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ta mig upp igen